Hoofdmenu

VC HEERLEN HS2 – SEC HS1       

 

 

Zaterdag 14-04 stond de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen alweer voor de boeg. De mannen van VC Heerlen moesten aantreden tegen nummer 2 VC Sec uit Valkenburg. De mannen onder leiding van Tom Pouls hebben zich onlangs veilig gespeeld in de 2e klasse.

Het team van VC Heerlen bestaat uit een mix van ervaren spelers en enkele spelers die uit de jeugdcompetitie komen. Het inpassen van de jeugdspelers in de seniorencompetitie is de doelstelling voor dit seizoen.

De Heerlense mannen speelden een leuke wedstrijd tegen een ploeg die over veel aanvalspower beschikt. De ‘’jonge honden’’ maakte het SEC erg moeilijk.
Helaas was SEC op de juiste momenten iets scherper en werden de eerste drie sets gewonnen door de heren uit Valkenburg. In set 4 (de laatste thuisset van dit seizoen) wilden de mannen koste wat kost goed afsluiten. Dit gebeurde ook en de set werd met goed volleybal, enthousiasme en een portie vechtlust verdiend gewonnen.

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van trainer/coach Tom Pouls. Hij houdt het na dit seizoen voor gezien en gaat zich volledig richten op zijn rol als teammanager van Bekkerveld 1.

Volgende week is de laatste wedstrijd van dit seizoen. Om 16.00u zal er gespeeld worden in en tegen Civitas uit Venlo.

Het is blauw en ik heb er 12 fantastische jaren gehad……………. Heren bedankt voor de geweldige afsluiting.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.