Hoofdmenu

Net net genoeg vclandgraaf

Afgelopen zaterdag speelden wij de laatste uitwedstrijd tegen ADC DS1 in Urmond. De thuiswedstrijd verliep niet al te best, dus gingen we met 1 doel richting Urmond en dat was winnen.

We begonnen de eerste set in een nogal warme sporthal. De eerste set ging gelijk op. We maakten niet veel eigen foutjes en gingen voor elke bal. De aanval werd afgemaakt en het blok zat goed zoals vooraf afgesproken. We wonnen de eerste set met 18-25.

De tweede set was het compleet tegenovergestelde. De focus was weg en dit was natuurlijk ideaal voor ADC. We hadden geen goed antwoord op hun service en lieten ons de hele set wegspelen. De tweede set gaven we te makkelijk weg met 25-15.

Niet zo best dus.. dan maar die belangrijke derde set pakken. Als we deze verliezen wordt de vierde set voor ons nog moeilijker. We wisten onszelf goed te herpakken, maar ook dat ging niet geheel vlekkeloos. Lang hielden we het spannend voor het publiek, maar uiteindelijk konden wij toch de set afsluiten met een mooi blok. De set wonnen we nipt met 24-26.

Die laatste set wilden we alles geven om 4 punten mee terug naar Landgraaf te nemen, maar ook hier ging het niet heel veel beter als in de tweede set. ADC had een goede service wat bij ons grote druk oplegde. Te veel eigen foutjes aan onze kant zorgde voor het verlies van de set met 25-17.

Met een spannende tussenstand van 2-2 begonnen we vijfde set, maar we konden ons niet herpakken. ADC legde de druk bij ons in de vijfde set en deze verloren we dan ook met 15-8.

Aanstaande zaterdag is alweer de LAATSTE THUISWEDSTRIJD van het seizoen. Nog 1x gaan we met zn allen knallen! Tot zaterdag!

Teks VCLandgraaf en Archieffoto®Parkstadactueel/Tom de Cock« (Vorig nieuwsbericht)