Hoofdmenu

Nationale Straatvoetbaldag – Klimmen

Bijna is het weer zo ver… 5 Mei 2018 Nationale Straatvoetbaldag!

De voorbereidingen zijn weer in volle gang. In de categorieën van 6-9, 10-12, 13-15 en 16-18 jaar wordt er weer een volwaardig voetbaltoernooi gespeeld. Inschrijven kan online via www.svbn.nl of via deze link.

Op diverse plaatsen worden daarnaast inschrijfformulieren verspreid (o.a. bij voetbalclubs en scholen). Deze kun je ook ingevuld opsturen naar Fysiocare Klimmen, Drossaert de Limpensplein 14 Klimmen.

Naast het voetbaltoernooi zijn er weer vele activiteiten zoals DJ clinics, Panna veldjes, Speedmeter-schieten etc. Tevens zijn er lekkere hapjes en drankjes. Zorg dus dat je het niet mist en schrijf je in!!

Omdat de Straatvoetbaldag in Klimmen 5 jaar bestaat, sluiten we af met een knalfeest met oa. KEIZER! Toegang is GRATIS… Elk team dat zich inschrijft voor het toernooi, ontvangt polsbandjes voor de Afterparty. Mocht je niet meedoen met het toernooi maar toch naar de Afterparty willen… dan ontvang je bij de ingang een polsbandje. Let op: vol = vol! Wanneer je verzekerd wil zijn van een plekje tijdens de Afterparty, dan kun je ook een bandje reserveren voor €2,50 bij FysioCare Klimmen. Tot 5 mei!

Foto: gemeente Voerendaal