Hoofdmenu

Nova dames 1 verliezen van Rosmalen dames 1

Na onze belangrijke en mooie 5-2 overwinning op Best, de nummer 2 op de ranglijst, was het vandaag tijd om tegen de nummer 1 te spelen; Rosmalen.
Nadat de speelsters in Malou’s auto lekker wakker gewaaid waren, kwamen we na een stukje rijden aan in Rosmalen.

We begonnen de wedstrijd en werden meteen goed wakker geschud door Rosmalen, binnen 1 minuut stonden we namelijk al 1-0 achter. We wisten daarna een paar keer in de cirkel van Rosmalen te komen, maar helaas werd er niet gescoord.
Ook de 2 strafcorners die we achter elkaar kregen resulteerden niet in doelpunten. Helaas kwam niet veel later Rosmalen in bal bezit en wist de 2-0 te scoren. We waren nier secuur en speelden vaak te bal recht in de stick van de tegenstander. Er werd in de eerste helft nog een keer door Rosmalen gescoord, waardoor me met 3-0 achterstand te rust in gingen.

De tweede helft begonnen we met hoge druk op Rosmalen, ook hier kwamen geen goals helaas. Door onze slordigheid leden we balverlies waardoor Rosmalen nog 2 keer wist te scoren.
De eindstand was dus 5-0, dit hebben we helaas ook aan onszelf te danken.

Volgende week zondag spelen we een inhaalwedstrijd in Son en Breugel tegen Son dames 1. Een wedstrijd waarin we belangrijke punten moeten pakken!

Tekst: Kaja Snoeren / HC Nova Dames 1

Archieffoto:©Parkstad Actueel / Tom de Cock(Volgend nieuwsbericht) »