Een goed gemotiveerd Bekkerveld begon met goed voetbal aan de start van de wedstrijd, de tegenstander daar en tegen met een gesloten verdediging.Doch als men de gelegenheid kreeg ook met drie spitsen durfde te spelen. Doch voorwaartsen waren niet of nauwelijks gevaarlijk voor het doel van doelvrouw

Ilke Brandsma. De zebra’s speelden hun eigen spel toch bij vlagen te gehaast aan de bal wat natuurlijk regelmatig balverlies betekende. De hardwerkende spitsen Alysia Breemer, Maxime Hirsch en Chantal Breen waren niet doeltreffend genoeg om de keeper  van HRC’14 in de problemen te brengen. Doch bleef Bekkerveld aandringen op het maken van een doelpunt maar in de eerste helft lukte dit helaas niet, ruststand: 0-0.  Na de thee begon men met frisse moed en een prima instelling aan de tweede helft.

Doch het spelbeeld veranderde nauwelijks aan de ene kant werd een doelpuntenmaker gemist en aan de andere hield men de deur op slot met af en toe een counter die doch heel sporadisch voorkwamen. Goede voorzetten van rechts en links werden niet verzilverd, ontbrak het aan geluk of concentratie? En zo bleef het een dubbeltje op z’n kant en konden beide teams verder geen potten breken. Op een bepaald ogenblijk 15 voor einde wedstrijd ging Lindsey Opbroek

stevig met haar tegenstander om die dit op een bijzonder ONSPORTIEVE manier accepteerde door haar in het gezicht te slaan, attent van de scheidsrechter die de speelster van HRC’14 met een rode kaart uit het veld stuurde. Dit past totaal niet de wedstrijd en sfeer die daar bij behoorde, doch tegen tien is het nog moeilijker voetballen en dat bleek ook wel want de deur ging nu helemaal op slot en de lange bal werd gehanteerd door HRC’14. Ja Bekkerveld kan op zich terug kijken naar een goed prestatie doch heeft zich zelf niet kunnen belonen. Na het laatste fluitsignaal waren de zebra’s dan ook teleurgesteld in en met hun prestatie.