Hoofdmenu

SVN niet voorbij laagvlieger Kerkrade West

Om nog enigszins mee te doen voor de bovenste plaats moest er vandaag gewonnen worden maar in een bedroevend slechte wedstrijd heeft Kerkrade West, in de strijd tegen degradatie, een punt weten te pakken tegen SVN/BtB Consultancy.

Het begin was hoopvol voor SVN. Een bal op de lat van Vichy Marchena en één werd van de doellijn gehaald. Hierna zakte zienderogen het niveau en men grossierde in foute passes, te hard gegeven ballen, alles ging mis in deze wedstrijd. Het was in de tweede helft aan Tim Mohnen te danken dat Kerkrade West niet met de winst er vandoor ging.

Woensdag 16 mei wordt het restant van de onlangs gestaakte wedstrijd tegen UOW’02 uitgespeeld, aanvang is 19:30 uur.

Tekst en foto: SVN/BtB Consultancy(Volgend nieuwsbericht) »