Hoofdmenu

Op vrijdag 1 juni 5 tegen 5 bij KVC Oranje

 

 

Op vrijdagavond 1 juni 2018 vanaf 18.00 uur organiseert KVC Oranje het jaarlijkse 5 tegen 5 toernooi. Er wordt gespeeld volgens de zaalvoetbalregels.

Dit toernooi is de voorbije jaren een succes gebleken, waar menige voetballer zijn beste beentje voorzet en het voetbalseizoen op een leuke manier wordt afgesloten. Dit jaar willen wij als club, naast de senioren elftallen en de A/B jeugd, ook bedrijven uit de regio welkom heten op onze accommodatie aan de Voorterstraat in Kerkrade. Zoals gebruikelijk zijn er ook dit jaar prijzen te winnen in de categorieën ‘prestatief’ en ‘recreatief’.

De maximale bezetting ligt bij 20 vijftallen. Daarom geldt; vol is vol.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij jullie op tijd in te schrijven via ons e-mailadres: toernooicommissie_kvcoranje@live.nl Een telefoontje naar onze secretaris Tim van Haandel is natuurlijk ook prima.Als jullie meer informatie wensen dan is Tim hiervoor de aangewezen persoon.

Wij hopen jullie op 1 juni 2018 op onze accommodatie te kunnen begroeten. Voor de deelnemerskosten hoeven jullie het niet te laten, deze zijn slechts

€ 15,00 per team.

KVC ORANJE FESTIVAL  op vrijdag 1 juni, zaterdag 2 juni en zondag 3 juni organiseert KVC Oranje het “KVC Oranje Festival 2018”. Op het festivalterrein aan de Voorterstraat zullen onder meer een DJ en een live-act het podium betreden. De laatste dag van het festival staat in het teken van een familiedag. KVC Oranje nodigt u als buurtbewoner van harte uit een kijkje te komen nemen. 

klik hier voor meer informatie  deze website.

 

 

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »