Bekkerveld heeft door een 3-1 overwinning op Wilhelmina ’08 de derde periodetitel gehaald.

Bekkerveld heeft door een 3-1 overwinning op Wilhelmina ’08 de derde periodetitel gehaald. Daardoor speelt Bekkerveld nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse.

De tegenstander in de eerste ronde van de nacompetitie (die dit seizoen per ronde slechts over één wedstrijd gaat in plaats van een thuis- en uitwedstrijd) is ook al bekend: vv Geldrop. Of het een uit- of thuiswedstrijd wordt, dat wordt volgende week bekend. In de eerste klasse D worden drie teams periodekampioen. De hoogst geklasserde periodekampioen op de eindranglijst stroomt in de tweede ronde in. De een-na-laagst en laagst geklasserde periodekampioen spelen in de eerste ronde tegen elkaar, waarbij de een-na-laagste periodekampioen het thuisvoordeel heeft.

Bekkerveld is momenteel de laagst geklasserde periodekampioen met 2 punten achterstand op Geldrop, dat de eerste periode won. Volgende week speelt Bekkerveld de laatste wedstrijd in de competitie uit tegen Geldrop, waarbij Bekkerveld het thuisvoordeel kan halen door te winnen en Geldrop te passeren.

Tekst Bekkerveld en Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

 

Geef een reactie