UOW ´02 speelde gisteren een uitwedstrijd tegen Heer. Er was helaas geen verslaggever en ook geen fotograaf aanwezig. Daarom vandaag een kort verslagje van horen zeggen en een heel oude archieffoto.
UOW ´02 stond vanmiddag in Maastricht voor de moeilijke opgave om kampioenskandidaat Heer een puntje afhandig te maken. Maar dat was helaas een utopie. Al in de eerste helft nam Heer een comfortabele 3-0 voorsprong via 3 doelpunten van Danny Schreurs. In de 2e helft scoorde diezelfde speler nog éénmaal en namens UOW ´02 scoorde Mike Cortjaens de eretreffer. Eindstand 4-1. UOW ´02 mag volgende week tegen Langeberg nog vol aan de bak om een plekje in de nacompetitie te ontlopen en daarvoor wensen wij hen nu al heel veel succes!!!