Hoofdmenu

HALLO INWONERS VAN DE GEMEENTE SIMPELVELD

 

 

Mijn naam is Daryl Werker, profvoetballer bij Roda JC. Ik nodig jullie uit om samen op 4 juli deel te nemen aan de Koempelcup, de sportolympiade voor jong en oud. De sportolympiade is een middag waarbij er verschillende sporten en spellen worden gespeeld in teamvorm.

 

Om deel te nemen aan de sportolympiade moet je een team vormen met minimaal 4 en maximaal 7 personen met een teamleider (18 jaar of ouder).

Dit jaar is de sportolympiade op sportpark Bocholtzerheide in Bocholtz. Niet alleen tijdens de sportolympiade kun je punten verdienen, maar ook al van te voren. Als team ga je minimaal één buurtbijdrage leveren zoals bijvoorbeeld het opschonen van een park. Hoe origineler de bijdrage is, hoe meer punten je kunt verdienen.

 

De Koempelcup, de sportolympiade voor jong en oud, is een leuk evenement voor iedereen. Dus wil jij met je vrienden, pappa, mamma, opa, oma, tante, oom, buurman of buurvrouw meedoen aan dit evenement, vorm dan nu een team. De teamleider kan het team aanmelden door naar het inschrijfformulier te gaan op de volgende website:

www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl/koempelcup.

Hier staat het aanmeldformulier en verdere informatie over deze olympiade.

Tekst en Foto (Koempelcup) Gemeente Simpelveld