Hoofdmenu

Zaterdag 23 juni geeft Christelijke Harmonie de Bazuin haar Familieconcert.

 

 

Dit concert zal er iets anders uit zien dan jullie van ons gewend zijn. We heten jullie die avond welkom in ‘de huiskamer’ van Trefcentrum Treebeek (Maanstraat 20, Brunssum) waar we lichte afwisselende muziek zullen laten horen, ook de slagwerkgroep zal weer leuke werken spelen. Tussendoor worden er talenten geveild van onze leden. Dus kun je misschien hulp gebruiken in de tuin, heb je zin in lekker vers gebak voor zondag bij de koffie of liever een high wine of high tea? Dan kun je daar die avond op bieden! De opbrengst wordt o.a. gebruikt om volgend jaar tijdens ons 90 jarig jubileum mooie concerten en activiteiten te organiseren. Ook worden er een aantal jubilarissen gehuldigd!

Dus ben je familie, een goeie kennis of een verre vriend? Iedereen is welkom op ons familieconcert!

Het begint om 19.00u en de toegang is gratis!

Voor meer informatie neem contact op met Damaris Israel 06 16618444(Volgend nieuwsbericht) »