De supporter was ook bij de laatste wedstrijd van Brunssum 1 tegen Rood-groen lvc. Brunssum had de heenwedstrijd nipt verloren terwijl men toen speelde met jeugdspelers, zieke spelers en de trainer van 2 in de basis terwijl Dennis de trainer van 1 nog inviel.
Het enige wat dus nog op het spel stond deze zondag was een revanche voor deze nederlaag die daar werd gevierd als een Europa cup winst.

Brunssum begon dan ook gemotiveerd aan hun laatste wedstrijd wat zich al meteen uitte in veel balbezit en aanvalsdrang de eerste minuten. Deze drang werd al snel beloont, Calvin werd op rechts weggestuurd en gaf de bal goed voor, Bram was er als de kippen bij en schoot de bal knap binnen
1-0. Brunssum bleef daarna de bovenliggende partij, men was feller en in balbezit werd er goed en snel gespeeld. Dit leverde Brunssum in de 25e minuut de 2-0 op. Nu werd Bram aangespeeld op de zestien en met een goede actie passeerde hij eerste zijn tegenstander en daarna de keeper met een schot in de verre hoek. Brunssum bleef kort op de mensen spelen en probeerde bij balverlies snel weer de bal te veroveren. In de 27e minuut deed Jordy ter Heijden dit iets te hardhandig en werd zijn te enthousiaste inzet beloont met een rode kaart, en aangezien het nog vroeg in de wedstrijd was hadden de gasten nog alle mogelijkheden om het recht te zetten.

Het was echter Brunssum die bleef voetballen en zelfs met een man minder de betere ploeg was, dit resulteerde in de 35e minuut in de 3-0. Nu was het Ali die na een goede dribbel vanaf 25 meter uithaalde en de bal over de te ver voor zijn doel staande keeper schoot. Deze bal werd wel nog door de keeper aangeraakt en leek houdbaar maar naar de CL finale te hebben gezien kun je een keeper op 4e klasse niveau niks kwalijk nemen.

De gifbeker was nog niet leeg voor de gasten want voor rust werd de keeper nog een aantal keer getest en nog 1x gepasseerd. Een voorzet vanaf links viel bij de tweede paal en nadat de eerste poging nog werd gered was het JP die de bal achter de doelman schoot en hiermee de 4-0 ruststand noteerde. Vlak voor de rust werd de wedstrijd nog even gestaakt aangezien de scheidsrechter vond dat men respectloos met elkaar omging en ook het publiek commentaar leverde wat niet thuishoort op een veld. Daarmee is dan meteen ook het enige minpuntje benoemt deze zondag want voetballend zag het er allemaal goed uit. Ook na de rust bleef Brunssum op zoek naar doelpunten en probeerde Rood-groen iets aan de stand te doen en de eer te redden. Dit gebeurde dan ook een 20 minuten na de rust, een voorzet van links was lang onder weg en bij de tweede paal doken twee spelers op en werd de bal eenvoudig binnengeschoten vanaf de doellijn 4-1. De gasten kregen nu heel veel ruimte aar deden er veel te weinig mee en aan de andere kant had Brunssum de voorsprong naar een veel hogere score kunnen schieten en koppen. Het bleef echter 4-1 en dat was in het laatste kwartier vooral de verdienste van Jan die een paar prachtige reddingen in huis had en aan het niet afmaken van de kansen aan Brunssum kant. Al met al werd dit seizoen afgesloten met een goede wedstrijd van Brunssum en was de 4-1 overwinning dik en dik verdient.