Hoofdmenu

VOORVERKOOP NK BOKSEN IN MECC Maastricht

 

De voorverkoop, van de door SCM-Boxing georganiseerde kampioenschappen Olympisch Boksen 2018 op zaterdag 16 en zondag 17 juni in het Mecc Maastricht zijn vanaf vandaag gestart.

 

Het is voor het eerst dat de organisatie van het NK elite onder supervisie van de Nederlandse Boksbond werd uitbesteed aan een vereniging. Een bewijs dat SCM-Boxing met de organisatie van de eigen, succesvolle gala’s in de afgelopen jaren veel goodwill heeft opgebouwd. Het bestuur van de BoksBond is er dan ook heilig van overtuigd dat de organisatie van het NK in goede handen is bij de vereniging die dit jaar haar 25 jarig bestaansfeest viert.

Alle Nederlandse boksers vinden het nog steeds een bijzondere eer om kampioen te worden en de felbegeerde gordel in ontvangst te mogen nemen. Voor eigen publiek de beste zijn en toegejuicht worden, is toch iets anders dan winnen in het buitenland. Peter Mullenberg, Enrico Lacruz, Nouchka Fontijn, Roy Korving, Max van der Pas en alle anderen zijn allemaal beretrots op een kampioenschap. Het publiek gaat dan ook ongetwijfeld fenieten van vele spannende, hectische partijen van hoog niveau.

Toegangskaarten zijn te kopen via internet:scm-boxing.nl, scoorjeticket.nl/nk-boksen-2018, boksen.nl, Mecc.nl. Na reserveren via info@scm-boxing.nl is contante voorverkoop ook mogelijk  op de trainingslocatie van SCM-Boxing.

Vip tickets (luxe zitplaats om de ring inclusief drinken en amuses) alleen te bestellen via info@scm-boxing.nl

Het NK Boksen start op 16 juni om 17.00 uur en 17 juni om 14.00 uur. De zaal is 1 uur voor aanvang open voor publiek.

 « (Vorig nieuwsbericht)