Hunkering naar nieuw bekersucces op Sportpark Bleijerheide

 

Het derde team van KVC Oranje mag zich gerust als echte cupfighter laten afficheren. In het jubileumjaar van de club, 2011, werd het 100-jarig bestaan opgeluisterd door de mannen van ‘ut dreide’ die in Beek en Donk, op de accommodatie van Sparta’25 te sterk waren voor Udi’19-11. Nou ja te sterk, het werd toen 0-0, pas na strafschoppen werd de beker binnen gehengeld. Het feest was om nooit te vergeten, de terugreis met ontvangstcomité langs de snelweg tussen Heerlen en Kerkrade, alsook op de eigen accommodatie, waar bij aankomst een jeugdtoernooi gaande was, was overweldigend.

Het lukt natuurlijk niet ieder seizoen, zo’n bekerverhaal, maar nu lijkt weer iets moois aan te komen. De cupkoorts is weer alom aanwezig op en rondom de Voorterstraat in Bleijerheide. Zondag 3 juni reist het huidige derde elftal richting Oeffelt, naar het complex van vv De Zwaluw. Daar wordt dit seizoen de finale gespeeld voor de vierde klasse reserve. Tegenstander is ZSV 4 uit Deurne. De selectie van KVC Oranje 3 kent nog veel namen die ook in 2011 aantraden, zoals Raymond Vonken (nu leider), Luc Luth, Bert Korver, Roger Schütt, Dennis Pluymen, Pascal Konings, Maurice Langoor en Mark Amkreutz.  Dennis Pluymen was degene die het feest los liet barsten door de beslissende pingel tegen de touwen te werken.

Het duel tegen ZSV begint zondag om 11.00 in de ochtend. Het gezelschap vertrekt om 8.30 met de bus richting Oeffelt. Men moet immers uitgerust de strijd kunnen aangaan tegen de mannen uit Deurne.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie