Hoofdmenu

Drie nieuwe wethouders in Gulpen-Wittem

 

Gisteren zijn drie nieuwe wethouders geïnstalleerd tijdens een raadsvergadering in de gemeente Gulpen-Wittem. Marion van der Kleij en Guido Houben van PRO Gulpen-Wittem en Jos Last van Balans vormen samen met burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens het nieuwe college.

Tevens werd tijdens de raadsvergadering afscheid genomen van wethouders Piet Franssen (fractie Franssen) en Philip Laheij (CDA). Zij zullen de komende periode als lid onderdeel uitmaken van de gemeenteraad van Gulpen-Wittem. Ook zijn Sacha Vos (PRO Gulpen-Wittem) en Frans Derksen (Balans) benoemd tot nieuwe gemeenteraadsleden.

Presentatie nieuwe wethouders

De nieuwe wethouders introduceerden zich tijdens de raadsvergadering aan alle aanwezigen. Daarnaast hebben zij ervoor gekozen om zich door middel van een korte en vlotte film op een persoonlijke wijze te presenteren aan de buitenwereld. Daarmee brengen zij het voornemen in het nieuwe coalitieakkoord om ‘communicatie in de toekomst beter en toegankelijker in te richten voor alle doelgroepen’ direct in de praktijk. Nieuwsgierig? Bekijk de film ‘Maak kennis met: de nieuwe wethouders Gulpen-Wittem’ via de volgende link: https://youtu.be/eomSFZw9RVg

Meer informatie

Raadpleeg de volledige samenstelling van de gemeenteraad of het nieuwe coalitieakkoord 2018 – 2020 waarin alle plannen en ambities van het nieuwe college op hoofdlijnen zijn opgenomen vanaf 1 juni op www.gulpen-wittem.nl.

Foto Afdeling communicatie Gulpen Wittem