Hoofdmenu

ONTWIKKELING LOCATIE DE KLIMBOOM

 

 

De voormalige basisschool De Klimboom is door Rialto Vastgoedontwikkeling verkocht aan Siva BV. Het bedrijf is eigendom van Ben en Roy Simons, ondernemers met een nauwe band met Simpelveld, mede omdat hun bedrijf er in 1933 is opgericht.

Het plan is om op deze locatie aan de Kloosterstraat duurzame en levensloopbestendige appartementen met lift en eigen parkeervoorziening voor verhuur in het middensegment te bouwen. De appartementen zijn hierdoor voor een brede doelgroep toegankelijk.
Siva BV gaat het project zelf ontwikkelen en ziet het als een duurzame investering. Het project bevindt zich momenteel in de voorontwerpfase. Op het moment dat het ontwerp definitief is en de plannen uitgewerkt zijn, zal de Omgevingsvergunning worden aangevraagd. Binnen afzienbare tijd hopen ze dan te starten met de daadwerkelijke bouw.

De oude naam zal in ieder geval in ere worden hersteld: “De Jozef Sjoeël”.

Bij interesse of mogelijke vragen kunt u contact opnemen via:

Roy Simons 045-5412220 of info@siva-vastgoed.nl

Foto John Kreukniet