‘Sabeth by Ted’ in Heerlen is verrijking voor zelfbewuste vrouwen 

 

 

Zaterdag 9 juni om 11.00 wordt op de Ruys de Beerenbroucklaan 1 in Heerlen ‘Sabeth by Ted’, Belgian design, pret à porter since 1986, geopend. De sympathieke Heerlense onderneemster Ted Quadvlieg gaat de nieuwe modewinkel runnen. Ontwerpster Elisabeth, de Sloovere, grande dame van de Belgische haut couture, zal bij deze gelegenheid persoonlijk aanwezig zijn om haar fabuleuze creaties toe te lichten en desgewenst een advies te geven.

“Het is mijn passie en ambitie om door middel van elegante, vrouwelijke belijningen en hoge eisen aan draagcomfort de garderobe van de zelfbewuste vrouw kwaliteitsvol te verrijken”, is het adagium van Elisabeth de Sloovere.

De ontwerpster slaagt er fantastisch in. Alledaagsheid is uit den boze. De uitstekende pasvorm, gecombineerd met een bijzondere aandacht voor details, bezorgen SABETH sinds 1986 een opmerkelijk tijdloos karakter. Een extra pluspunt is de exclusiviteit. Alle modellen worden slechts in kleine series vervaardigd. Het succes is mede te danken aan de uitgesproken signatuur met heldere en consequente visie, ook internationaal geapprecieerd. De ontwerpen zijn innovatief en worden gebracht in duurzame en rijke materialen (maat 36 tot 46).

Naast de prêt à porter collectie vind je bij Sabet by Ted ook basics die worden hernomen in andere kleuren en materialen. Het geheel wordt aangevuld met zorgvuldig uitgezochte accessoires en schoenen. Ook als je een bruiloft of iets anders te vieren hebt, kun je bij SABETH terecht voor een originele jurk. Als vrouw kun je uit de bestaande modellen en kleuren zelf jouw ensemble samenstellen, vanaf maat 34 tot 54 en groter, zelfs tussenmaten zijn mogelijk.

Ook ontwerpster Lies Holthinrichs geeft zaterdag tussen 11.00 en 16.00 acte de presence. Ze presenteert haar prachtige ‘LH58- tassen’, gemaakt van industrieel wolvilt. De modellen zijn tijdloos van vormgeving, licht van gewicht, en ze zijn er in sprekende, warme kleuren. Lies laat ze met veel zorg op een maatschappelijke verantwoorde wijze maken in Nederland.

Verder staan ook de bruisende bubbels voor het fashion feest al koud dus het word teen opening om niet te missen. De nieuwe modewinkel is iedere zaterdag tussen 11.00 en 17.00 geopend. OOk een bezoek na een telefonische afspraak is mogelijk.

Foto geleverd door Torena Publiciteit

Geef een reactie