Hoofdmenu

Ondertekening ‘Alles is gezondheid’

De gemeente Landgraaf ondersteunt de samenwerking met de stichting Avond4Daagse Landgraaf. Op de afsluitende wandelavond verbond de Avond4daagse Landgraaf twaalf belangrijke spelers met elkaar die gezamenlijk het verschil kunnen maken op het gebied van gezondheid. Met de ondertekening van het verbond ‘Alles is gezondheid’ beloofden alle partners te streven naar een gezamenlijke aanpak om bewustwording te creëren bij jongeren voor een gezondere levensstijl. Samen met de stichting Avond4Daagse en alle andere partners ontstaat er zo ruimte voor deze gezamenlijke aanpak. Want de Avond4Daagse is het bewijs: Beweging is niet alleen gezond, maar vooral ook heel leuk. Door het samen te doen.

Het verbeteren van de gezondheid van onze inwoners draagt bij aan een vitale maatschappij en een vitale economie. De gemeente Landgraaf erkent dat we een belangrijke rol spelen bij de verbetering van de gezondheid van onze inwoners. Wij onderschrijven dat een brede aanpak gericht op preventie hierbij essentieel is, waarbij de gezamenlijke inzet van maatschappelijke partners en overheid onmisbaar is.

De ceremonie bestond uit drie ondertekeningen met in totaal twaalf partners:

Stichting Avond4daagse Landgraaf met haar partners

De Gezonde Basisschool van de Toekomst met haar partners

Kinderopvang Kerkrade/Parkstad

Foto Gemeente Landgraaf