The War of the Worlds Jeff Wayne’s meesterwerk met liveorkest

Jeff Wayne’s meesterwerk met liveorkest, naar het gelijknamige boek van H.G. Wells

Na de succesvolle Arena-producties in de AFAS Live in Amsterdam en Ahoy Rotterdam, debuteert ‘Jeff Wayne’s muzikale versie van The War of The Worlds’ met trots in theaters in Nederland: ‘Jeff Wayne’s Musical Version of The War of The Worlds’!

Het verhaal gaat over een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien. Bert Heerink, in de rol van de journalist, neemt u mee naar een tijd dat hij als jonge man midden in deze intergalactische oorlog terecht kwam. Hij neemt u mee langs verwoeste steden, vluchtende mensen, tevergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens.

The Eve of The War’,‘Forever Autumn’ en ‘Brave New World’ zijn slechts drie voorbeelden van de vele grote hits die deze legendarische rock musical voortgebracht heeft. Deze productie is Nederlands gesproken, maar alle liedjes zijn in het Engels, zoals het origineel. Wat deze voorstelling extra bijzonder maakt, is dat er gebruik gemaakt wordt van de originele samples van de lp en de originele videobeelden, die in 1978 bij het verhaal gemaakt zijn. De combinatie met mooie special effects en een 10-koppig live orkest maakt deze show een onvergetelijke avond uit.

Muziek / Muziektheater
THEATER HEERLEN – RABOzaal

Sterrang: € 35,00
Rang 1: € 31,00
Rang 2: € 28,00
Rang 3: € 25,00
Rang 4: € 16,00

Bestel

Foto en tekst Parkstad Limburg Theater

Geef een reactie