Hoofdmenu

Extra treinen en aangepaste tijden in verband met Pinkpop

 

In verband met Pinkpop en de inzet van extra pendeltreinen voor de bezoekers zijn er vanaf vrijdag 15 t/m maandag 18 juni een aantal wijzigingen in de dienstregelingen van de Arriva-treinen. Deze wijzigingen hebben gevolgen voor reizigers op diverse trajecten in Limburg.

Voor de bezoekers van Pinkpop zet Arriva (en NS) op gezette tijden tussen Heerlen en Landgraaf 4 keer per uur een pendeltrein in:

Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni van 8.24 – 16.01 uur en van 21.54 – 2.05 uur.

Maandag 18 juni van 6.35 – 14.01 uur.

Reizigers richting Kerkrade Centrum

Vanwege de pendeltrein geldt voor reguliere reizigers op het traject Heerlen-Kerkrade Centrum dat zij een overstap hebben in Landgraaf. Vanaf station Landgraaf rijdt er 2 keer per uur een trein naar Kerkrade Centrum (de laatste vertrekt om 01.34 uur vanuit Landgraaf). Ook stopt de trein niet bij Station de Kissel. Als alternatief kunnen reizigers gebruik maken van halte Schaesbergerweg van buslijn 29, op 5 minuten loopafstand van station de Kissel.

Kort voor vertrek reis plannen .Gedurende de Pinkpop periode vinden her en der wijzigingen in de dienstregeling plaats op de trajecten Sittard-Kerkrade, Maastricht Randwyck-Roermond en Heerlen-Maastricht Randwyck. Raadpleeg voor vertrek je reis op 9292.nl en beluister de omroepberichten op de stations. Mogelijk wijzigt de vertrek- en aankomsttijd of vertrekt de trein van een ander perron. Soms rijden de treinen in de avonduren langer door.

Foto®ParkstadActueel/Tom de Cock(Volgend nieuwsbericht) »