Vocalpopgroep de ‘Meisjes met de Wijsjes’ treedt op in Brunssum

 

 

Een van de hoogtepunten tijdens het Kiwanis Benefietconcert in de Brikke Oave op zaterdag 23 juni a.s. wordt het optreden van de Meisjes met de Wijsjes. Een, zoals ze zelf zeggen, Nederlandstalige vocalpop-groep bestaande uit Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk.

Hun repertoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes variërend van Marco Borsato tot Peter Koelewijn en van Bløf tot Claudia de Breij, die door hun vier stemmen omgetoverd worden tot een sprankelend, fris en krachtig geheel. Zij blazen Nederlandse klassiekers, nieuw leven in met een theatrale knipoog, door er een vierstemmige draai aan te geven. Het zijn goed conservatorium opgeleide jonge zangeressen waar ze elkaar ook hebben leren kennen. Hun veelzijdigheid en talent om u met grap en dans te entertainen laten u geen moment verveeld. De dames hebben allen hun sporen ruim verdiend in theater en musicals.

Het belooft daarom een bijzondere toevoeging te worden aan het programma met het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee en Fanfare St. Barbara.

Kaarten á €17,50 per persoon, exclusief boekingskosten zijn verkrijgbaar via de ticketshop van de Brikke Oave in Brunssum, www.brikkeoave.nl/tickets of bij Assurantiekantoor De Ruijter in Brunssum.  De opbrengst gaat naar organisaties, die zich inzetten voor jongeren in Parkstad zoals bijv. de Stichting Roda Midden in de Maatschappij.

Foto Lesley Pols.

 

 

Geef een reactie