Hoofdmenu

Nieuwe poliklinieken gaan maandag open Renovatie Zuyderland Kerkrade afgerond

Zuyderland Medisch Centrum Kerkrade is gerenoveerd. Vanaf maandag 25 juni zijn alle poliklinieken en de dagbehandeling ondergebracht in een mooi, nieuw gedeelte. Hetzelfde gebouw, dezelfde specialismen, maar volledig vernieuwd.

Nu èn in de toekomst blijft de zorg van Zuyderland dichtbij en kunnen patiënten op onze locatie Kerkrade terecht voor Bloedafname en de specialismen KNO, Psychologie en Psychiatrie, Oogheelkunde, Dermatologie en Revalidatie.

Center Court Met het vernieuwen van de locatie in Kerkrade, wil Zuyderland ook een flinke impuls geven aan de ontwikkeling van het Center Court in Kerkrade, één van de topprioriteiten van het nieuwe college van B&W.

Parkeren Bezoekers van de Zuyderlandlocatie kunnen zoals voorheen langs de voorzijde links omhoog rijden naar de parkeerplaats achter de hoofdingang. De ingang aan de Wijngracht is bestemd voor minder validen. Zij kunnen ‘voor de deur’ parkeren.

Bloedprikken De Bloedafname is teruggekeerd in de centrale hal. Bloedprikken is mogelijk op werkdagen tussen 08.00 – 16.00 uur.

Voor meer informatie èn een eerste indruk, zie www.zuyderland.nl/kerkrade.

Foto:©Parkstad Actueel / Tom de Cock« (Vorig nieuwsbericht)