Hoofdmenu

RKSV Minor 100 jaar

Gisteravond was het startschot voor de viering van het 100 jarig jubileum van RKSV Minor, want het was gisteren precies 100 jaar geleden dat de vereniging was opgericht, en daarom zijn er deze week tal van festiviteiten op de Kolleberg in Nuth.

Zo was er gisteravond voor de jeugd een penalty cup waar ook prof keeper Nick Wolters samen met diverse keepers van Minor mee onder de lat stond. En ook kwamen er 3 parachutisten naar beneden die op de middenstip lande, en kreeg het G-team van de club hun jubileum wedstrijd shirts uit gereikt door prof voetballer Mitchel Paulissen van Roda JC. En werd de avond afgesloten met muziek en vuurwerk.

Komend weekend gaat het jublieumsfeest door met, vrijdagavond een reunie voor leden en oud leden, en zaterdagavond komt de feest band De Coronas, en worden de festiviteiten zondag afgesloten met een familie en jeugddag met een wipe out stormbaan.

Foto’s:©Parkstad Actueel / Tom de Cock(Volgend nieuwsbericht) »