Uur van de Buurt bibliotheek Heerlerheide in vakantiesfeer  

Homemade Delicious Red Sangria with Limes Oranges and Apples

                  Gasten worden verwend met een zomerse dorstlesser

Uur van de Buurt Bibliotheek Heerlerheide staat op dinsdag 3 juli a.s. geheel in het teken van vakantiesferen. Hieraan gekoppeld: wat gaat u doen deze zomervakantie, zon, zee en strand? Misschien wel gewoon lekker weg in eigen land en omgeving. Buurtgasten deze ochtend kunnen er over meepraten. Je hoeft niet ver weg op vakantie te gaan om mooie wandelingen in de eigen streek te kunnen maken op een zomerse ochtend of avond. In Uur van de Buurt a.s. is alles te horen over mooie zomerse wandelingen in de eigen omgeving.

Daarbij mag een zomerse  dorstlesser, na de wandeling, natuurlijk niet vergeten worden.  Bibliotheekgastvrouw Coby Taks zal speciaal voor deze ochtend een zomerse Sangria voor de aanwezigen klaarmaken. Wel zonder alcohol maar met heerlijk zomers fruit. Dit naar het recept van Uur van de buurtvrienden  Raymond Moonen en Resi Steijns van Brasserie Leef. Corneliusplein. Na afloop kan iedereen het recept van Brasserie Leef meenemen om het thuis zelf klaar te maken.

Verzoekje: neem u uw leukste, gekste of dierbaarste foto mee dan staat er misschien een leuke verrassing te wachten. Doen dus en loop binnen bij Uur van de Buurt op dinsdag 3 juli as. van 10.30-12.00 uur. Als vanouds is de toegang vrij en daarvoor is gezelligheid de beloning.

Geef een reactie