Femke Schuuring tekent kampioenenboek 

 

 

Femke danst als dansmarieke bij VV de Parkstad Böck. Ze is National Master solo gardedans bambino’s (4 tot en met 7 jaar) en Euro Master solo gardedans bambino’s (4 tot en met 7 jaar). Wat een prestatie! Genoeg reden voor wethouder Freed Janssen om Femke op 12 juli in het Burgerhoes te ontvangen voor haar handtekening in het Boek der Kampioenen.

Femke heeft twee grote voorbeelden: haar zussen Mirthe en Imke, ook dansmarieke bij VV de Parkstad Böck. Zij hebben in 2016 het kampioenenboek mogen tekenen. Dit vond Femke zo leuk, dat ze toen al zei: ‘ik wil ook in het kampioenenboek schrijven.’

Femke is alweer begonnen aan haar dans voor het nieuwe dansseizoen. Ze traint twee keer per week, maar vindt dansen zo leuk dat ze ook iedere dag thuis oefent. In het carnavalsseizoen showt zij haar dans aan de prinsen en prinsessen. Zij is altijd heel blij als ze dan een orde ontvangt. Na afloop van het carnavalsseizoen beginnen de toernooien en ook hier heeft zij altijd veel zin in. Zij wil graag op het podium staan en is niet tevreden met een 4e plaats.

Tekst en foto gemeenteLandgraaf

Geef een reactie