Hoofdmenu

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Kerkrade

Op 17 mei 2018 is Bevolkingsonderzoek Zuid gestart met het bevolkingsonderzoek borstkanker in Kerkrade. Voor dit onderzoek worden alle vrouwen tussen 50 en 75 jaar elke twee jaar uitgenodigd. Door het onderzoek kan borstkanker in een vroeg stadium ontdekt worden. Dit verhoogt de kans op genezing. Bovendien is vaker een borstsparende operatie mogelijk.

Het borstonderzoek vindt plaats in een verplaatsbaar onderzoekscentrum. Vanaf 25 juli staat de onderzoekswagen in Terwinselen op het parkeerterrein Piusplein. Medio september 2018 verhuist de onderzoekswagen naar het parkeerterrein van de scouting aan de Anselderlaan in Eygelshoven tot begin oktober 2018.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.bevolkingsonderzoekzuid.nl

Foto Bevolkingonderzoekzuid(Volgend nieuwsbericht) »