7 augustus 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Brunssum, Rumpenerstraat 147, Brunssum

Kosten: gratis

 

Lukt het u niet om de e-books van de bibliotheek op tablet of e-reader te zetten of een account aan te maken op onlinebibliotheek.nl?

Met een comfortabonnement van de bibliotheek kunt u zonder extra kosten e-books lenen. De uitgebreide collectie e-books is te lezen op e-reader, smartphone, tablet of computer. Gebruikers maken eenmalig een webaccount aan via onlinebibliotheek.nl en downloaden de e-books vanuit de luie stoel. In de e-bookcollectie vindt u duizenden titels: literaire romans, thrillers, kinderboeken, poëzie en natuurlijk non-fictie over bijvoorbeeld werk en studie, geschiedenis en politiek, mens en maatschappij.

Lukt het u echter niet om de e-books van de bibliotheek op  tablet of e-reader te zetten of een account aan te maken op onlinebibliotheek.nl? Of hebt u een andere vraag over het lenen van e-books van de bibliotheek? Kom dan naar ons gratis e-book spreekuur. Onze e-book adviseurs geven u graag persoonlijke uitleg en technische ondersteuning.
Neem uw e-reader, smartphone  of tablet mee en maak van tevoren een account aan (indien mogelijk). Ook inloggegevens en wachtwoorden dient u mee te nemen. Als u e-books wilt lenen voor uw e-reader, neem dan zowel uw laptop als uw e-reader mee.

Dit speciale Zomerschool e-book spreekuur is gratis en vindt plaats op dinsdag 7 augustus van 9.30-11.30 u.
in de Bibliotheek Brunssum, Rumpenerstraat 147, Brunssum.
Aanmelden (verplicht i.v.m. beperkte plaatsen): telefonisch 045-4007560, bij de klantenbalie van de bibliotheek of via onderstaande knop.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om bij het invullen het aanmeldformulier bij ‘opmerkingen’ aan te geven waar uw vraag over gaat (bijv. e-reader/tablet/account aanmaken). Als het om een e-reader gaat vult u dan ook svp het merk even in?

Geef een reactie