Hoofdmenu

Hotel eigenaar sponsord gedeelte startgeld Tom Dumoulin

Grote kans dat Tom Dumoulin start bij de Ridderronde Maastricht

 

 

 

 

De kans is heel groot dat Tom Dumoulin alsnog van start gaat in de Ridderronde Maastricht komende woensdag.

 

 

 

 

 

 

Op het laatste moment heeft zich een grote geldschieter gemeld, die ongeveer de helft van het startgeld, betaalt voor de Maastrichtenaar, meldt de organisatie. De grote geldschieter is een hoteleigenaar die groot wielerfan is. Wie de geldschieter is wil de organisatie nog niet mededelen.

Naast de grote geldschieter, zijn er verder enkele kleine geldschieters en een paar bestaande sponsoren die bereid zijn in een extra bijdrage te leveren. De organistatie verwacht maandag de laatste puntjes op de i te zetten om Tom Dumoulin in zijn eigen stad te laten starten.

Vorig jaar zorgde bouwbedrijf Strukton voor de 30.000 euro om Dumoulin te laten starten bij de Ridderrond Maastricht, als cadeau voor de stad voor de langdurige bouwwerkzaamheden aan de Noorderbrug.

Foto:©Parkstad Actueel / Tom de Cock