Hoofdmenu

19 september extra repetitievoorstelling Herman van Veen in Parkstad Limburg Theater Heerlen

 

Op donderdag 20 september 2018 is theaterlegende Hermann van Veen met zijn muzikanten, liedjes en verhalen te gast in Parkstad Limburg Theater Heerlen. Deze show is al maanden uitverkocht. Om de talrijke teleurgestelde kaartenaanvragers tegemoet te komen hebben Herman van Veen en zijn band besloten op 19 september een extra repetitie voorstelling in te lassen te geven. Dit is een volwaardige voorstelling. Maar omdat het een repetitievoorstelling betreft bieden PLT en Herman van Veen deze show aan voor een gereduceerd tarief. Wederom geldt het motto: weer er snel bij!

In 1966 beklom Herman van Veen voor het eerst het podium, het begin van een ongekende internationale zegetocht die nog immer voortduurt. Sindsdien reist hij met zijn muzikanten, liedjes en verhalen de wereld rond. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. L’Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Friedrichstadtpalast Berlijn, Carnegie Hall New York én natuurlijk… Theater Heerlen! Van Veen bespeelde ze allemaal.

De ongekend veelzijdige rasartiest speelt viool, zingt (in vijf talen), schrijft, componeert, schildert, is geestelijk vader van de wereldberoemde wees-eend Alfred Jodocus Kwak en kinderrechtenactivist. Van zijn hand verschenen tot op heden 183 cd’s, 26 dvd’s en een tachtigtal boeken. In 2016 ontving Van Veen de Lennaert Nijghprijs voor beste tekstschrijver, de meest recente in een enorme rij onderscheidingen die hem al ten deel vielen.

In de pers:

“Onvermoeibaar frisse en krachtige jubilaris.” – de Volkskrant

“Warm bad van vakmanschap.” – De Telegraaf

“Van eeuwig jonge geest.” – Het Parool

“Timbre en triomf in gezongen tijdreis” – de Theaterkrant

Foto Torena Publiciteit-« (Vorig nieuwsbericht)