Hoofdmenu

FOTOWEDSTRIJD ABDIJ ROLDUC

 

 

 

Abdij Rolduc in Kerkrade is een geliefd foto object. Dagelijks zie je prachtige foto’s voorbij komen op Facebook en Instagram. Daarom wil Abdij Rolduc nu een maand lang de twintig mooiste foto’s tentoonstellen in de kruisgangen van het monumentale klooster. De allermooiste foto maakt ook nog eens kans op een Rolduc-Arrangement voor 2 personen (incl. overnachting, ontbijt en een 3-gangen diner!

De voorwaarden: stuur je foto (maximaal 2 foto’s per persoon!) vóór 1 september 2018 naar communicatie@rolduc.com o.v.v. ‘wedstrijd mooiste foto’. Natuurlijk mag je de foto ook alvast plaatsen op onze fb-pagina en ons Instagram-account, met de hashtag #Rolducpicture. De originele foto (.jpg of .jpeg) moet van een zo hoog mogelijke (druk)kwaliteit zijn (resolutie liefst tussen 150dpi en 300dpi, maar in ieder geval zo hoog mogelijk MB).. Abdij Rolduc maakt een selectie maken van de toegestuurde foto’s en plaatst deze na 1 september op Facebook en Instagram plaatsen. De twintig foto’s die vanaf dat moment de meeste likes krijgen worden tentoongesteld.

Abdij Rolduc claimt het recht om alle ingestuurde foto’s in de toekomst voor promotionele doeleinden te gebruiken, ook zonder bronvermelding

Foto@ParkstadActueel/Tom de Cock(Volgend nieuwsbericht) »