Hoofdmenu

Vandaag opening van expositie : “ More Bored // Than Scared”.

De opening vindt plaats vandaag  van 18:00 tot 21:00 bij de OASE winkel, (Bredestraat 35,Maastricht)

Het gevoel van niet thuishoren in je eigen stad. Rondreizen en dus überhaupt geen thuis hebben. In hoeverre heeft dit effect op je eigen identiteit. Dit is een vraagstuk dat ik naar voren probeer te brengen in mijn aankomende expositie : “ More Bored // Than Scared”.

Mijn naam is Kasper Essers, ik ben een beginnend kunstenaar uit Maastricht en ik houd een expositie bij de OASE winkel in Maastricht. Naast het uitbrengen van eigen kleding, biedt OASE ook een platform voor mensen zoals ik. De filosofie erachter is gebaseerd op het feit dat veel jongeren Maastricht verlaten omdat de stad er weinig faciliteiten voor hen biedt. Vandaar dat OASE, in de letterlijke zin, een broeiplek wordt in een dorre omgeving.

Foto kunstwerk Kasper Essers