Chevremont en KVC Oranje oefenen

zaterdag 18 augustus om 18:00 uur

Kaffebergsweg 4,  Kerkrade

 

Het voetbalseizoen 2018-2019 wordt binnenkort weer officieel in gang geschoten. De eerste trainingen liggen al achter ons. Daarbij is flink aan de conditie gewerkt. Tijd dus om een wedstrijdje te ballen. Dat blijft toch het leukst, voor alle betrokkenen. Chevremont en KVC Oranje doen dat komende zaterdag om 18.00 uur. Zij treffen elkaar voor een onderlinge confrontatie op het complex van de mannen van de Jeeteberg.

Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar ook, destijds in Bleijerheide. Eersteklasser Chevremont bleek toen een maatje te groot voor de kersverse vierdeklasser KVC Oranje. Het werd 6-2 voor de bezoekers. Zowel Chevremont als KVC Oranje hebben een seizoen achter de rug, waar promotie lange tijd een reële optie leek. Uiteindelijk lukte het, om uiteenlopende redenen, niet. Chevremont kampte, zo liet het zich althans aanzien, op cruciale momenten met een waslijst aan blessures. KVC Oranje miste, met name in nacompetitie, op bezoek bij Halsou, het tikkeltje geluk dat je nu eenmaal nodig hebt om promotie te kunnen bewerkstelligen.

Niet getreurd, voor zowel blauw-wit als oranje-wit geldt dat er sprake is geweest van een mooi voetbalseizoen. Daaruit mag zeker het nodige vertrouwen worden geput voor de nieuwe voetbaljaargang. Verder is het altijd weer uitkijken naar hoe de nieuwe aanwinsten het gaan doen. Bij Cheveremont is Thijmen van Iersel teruggekeerd. Een andere aanwinst is Melvin Senden, die van FC Hoensbroek naar Kerkrade komt. KVC Oranje heeft zich verstekt met onder meer Mel Angerer van Bekkerveld. Een ‘oude’ bekende, in de persoon van Jochen Hahnraths, is terug van weggeweest. Wie weet, mag in de zomer van 2019 alsnog gefeest worden in Chevremont en/of Bleijerheide. De beide ploegen heten u in ieder geval graag welkom, komende zaterdag aan de Kaffeberg in Chevremont, voor een leuke pot voetbal en wellicht een gezellige avond nababbelen en vooruit kijken.

 

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie