Hoofdmenu

Oseven en Roda JC investeren in facelift hoofdgebouw Parkstad Limburg Stadion

 


KERKRADE – Roda JC en hospitality dienstverlener Oseven zetten samen de schouders onder een plan dat gaat leiden tot een nog intensievere samenwerking. De twee partijen gaan het hoofdgebouw van een facelift voorzien waardoor de mogelijkheden als congres- en evenementenlocatie flink toenemen. Hiermee wordt het stadion een centrale hotspot voor zakelijke evenementen in de regio.

Tweede investering

Het is de tweede keer in korte tijd dat het Parkstad Limburg Stadion wordt voorzien van een opknapbeurt door Oseven. Vorig jaar heeft de cateraar in samenwerking met Roda JC al de omloop verbouwd. “Voor komend seizoen gaan we de businessruimten in het hoofdgebouw upgraden”, vertelt Richard Jonker, general manager Oseven. “Zo versterken we de mogelijkheden voor zowel meetings en vergaderingen als congressen. En we vergroten ook de beleving in het stadion voor zowel sponsoren als supporters.”

 

Strategische partners
“Oseven is een van onze strategische partners”, aldus Carel Bouckaert namens Roda JC. “Ze verzorgen niet alleen de catering in het stadion, maar exploiteren ook alle commerciële ruimtes in het gebouw in samenwerking met ons. Wij zijn ervan overtuigd dat een upgrade van de ontvangstruimtes enorm bijdraagt om het stadion commercieel te exploiteren. De club is erg gebaat bij een hoge bezettingsgraad van het stadion op niet-wedstrijddagen. Na uitvoerig overleg zijn we dan ook erg blij dat wij de samenwerking tussen Roda JC en Oseven niet alleen weten te continueren maar zelfs uitbreiden.”

 

Vertrouwen in toekomst

Richard Jonker: “Wij hebben vertrouwen in de toekomst van het stadion en in onze samenwerking met Roda JC. Om dat te onderstrepen nemen wij de volledige financiële investering voor onze rekening. Na de verbouwing  van de omloop in 2017 is dit een volgende stap in het uitbreiden van de mogelijkheden van het stadion. Met deze investering kunnen we weer voorop lopen in de hedendaagse wereld van zakelijke eventlocaties.”

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno