WHEMYN essay – Een uitvoering voor publiek van 7 jaar en ouder 

 

Cultuurhuis Heerlen & Cultura Nova presenteren  

woensdag  29 augustus
/ 14.30 uur / €10.- 
Cultura Nova

BESTEL TICKETS

 

 

 

WHEMYN essay is een familievoorstelling: u komt terecht in een wereld met een magische sfeer, waar fictie en werkelijkheid door elkaar lopen. Een wereld van wensen en dromen van vrouwen en kinderen van over de hele wereld. Zij verlangen naar liefde en respect en vragen daar aandacht voor op een ontwapenende, liefdevolle en soms provocerende manier, zoals alleen vrouwen en kinderen dat kunnen. Zo krijgt u een ander perspectief op iets dat voor ons heel normaal en zelfs een plicht is, als u wordt meegenomen in de droom van een jong meisje uit een bergdorp: die droom is om naar school te mogen gaan!

De inspiratie voor deze portretten is ontstaan tijdens 4 jaren van wereldwijde reizen door medewerkers van Cie Andrayas-MaMaFele. Wereldwijd? Ja! Zij vertellen het verhaal van ontmoetingen met sterke en leidende vrouwen. Bewegingstheater, zoals het bedoeld is: verrassende sprookjesachtige magie waarvan u met open mond zult genieten. Humor, absurditeit en realiteit wisselen elkaar in hoog tempo af. Jong en oud hebben een herkenbare en intense beleving. Er is tijd om te lachen en om na te denken. Zo ontvouwen zich voor uw ogen portretten van meisjes en vrouwen van het hedendaagse platteland van over de hele wereld.

Kom genieten van deze unieke co-productie co-creatie van Lola Marie Entertainment a.s.b.l. (Luxembourg) en la Cie Andrayas / MaMaFele (Genève-Suisse).

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl

Geef een reactie