Na een goede oefenwedstrijd tegen BSV Limburgia-kamerland ( 2-2 ) stond de wedstrijd tegen Passart/VKC voor het Heerlens kampioenschap op het programma.

De eerste helft werd Passart onder druk gezet van vanaf het begin en een doelpunt kon niet uitblijven. Emiel Milcovic scoorde uit een scrimmage voor het doel van Passart de 1-0 en dat was ook de ruststand.

Trainer Mo Elberkani was niet tevreden over het vertoonde spel en liet dat ook horen in de kleedkamer.

Passart/VKC  kwam als herboren uit de kleedkamer en keeper Dennis Habets moest verschillende keren een doelpunt voorkomen door uitstekend uit zijn doel te komen. Gaande weg kantelde de wedstrijd en Eikenderveld kwam weer beter in het spel en doelpunten konden dan ook niet uitblijven.

Eerst scoorde Mo Saddiki op een schot van Taoufik Chadli die de keeper moest loslaten en hij kon intikken. De derde goal was eentje mom in te lijsten, een schot van minimaal 25 meter in de driehoek van Joep Tamoukhi.

 

 

Hierna werd er nog een maal gescoord door Joep Tamoukh en wacht dinsdag de laatste wedstrijd tegen NEC ’92. De eerste wedstrijd tegen KCC ’13 werd niet gespeeld wegens afmelding van de bezoekers door een tekort aan spelers voor het spelen van deze wedstrijd.

Op 2 september begint het echte werk met de uitwedstrijd tegen onze buren Weltania voor de beker.

Tekst sv Eikenderveld/Jo Vankan

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie