Wie wordt vrijwilliger/sporter/vereniging van het jaar 2018?

 

Wie wordt de vrijwilliger, sporter en vereniging van het jaar 2018? De gemeente Brunssum roept inwoners op om hun favorieten te nomineren. Bij de gemeente liggen daarvoor speciale nominatieformulieren klaar. Tot uiterlijk 25 oktober 2018 kunnen kandidaten aangemeld worden. Op vrijdag 23 november 2018 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens het Brunssum Gala.

In totaal kunnen drie nominaties worden uitgebracht:

1) Eén nominatie voor de Sportprijs Brunssum 2018, voor één of meerdere personen die binnen een sportvereniging/instelling een uitzonderlijke of bijzondere prestatie hebben geleverd op sportgebied.

2) Eén nominatie voor één of meerdere personen die binnen een vereniging/instelling een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op vrijwilligersgebied.

3) En tenslotte één nominatie voor de vereniging die zich in 2018 op een bijzondere wijze heeft gemanifesteerd.

Genomineerden dienen woonachtig te zijn in Brunssum. De bijzondere prestatie mag plaats hebben gevonden op lokaal, provinciaal of landelijk niveau.

Nominatieformulier

De nominatieformulieren zijn verkrijgbaar aan het loket van de gemeentewinkel, aan het Lindeplein. U kunt de formulieren ook online invullen en inleveren per mail of in de gemeentewinkel. Inleveren kan tot uiterlijk 25 oktober 2018. Daarna zal een jury de nominaties beoordelen.

Brunssum Gala

De vrijwilligers/sporters van het jaar zullen tijdens het Brunssum Gala in de Brikke-Oave op vrijdag 23 november 2018 bekend worden gemaakt.

Het gala is alleen voor genodigden toegankelijk.

Het Brunssum Gala wordt georganiseerd door de gemeente Brunssum.

 

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie