Het Parkstad Ballon Festival, het mooiste en meest unieke ballonfestival in de regio, zal in het weekend van 21 t/m 23 september opnieuw Heerlen aan doen Drie dagen lang is Kasteel Hoensbroek, zoals vanouds, weer the place to be voor dit bijzondere evenement.

 Drie dagen lang zal Kasteel Hoensbroek zoals vanouds weer de locatie zijn voor dit bijzondere evenement.

Het Parkstad Ballon Festival biedt gedurende drie dagen een gevarieerd programma voor jong en oud!  De entree van het festival is gratis en biedt diverse demonstraties w.o. parachutespringen en een oldtimershow.. Verder is er een podium met een speaker en zijn er allerlei gezellige standjes. Er zijn tevens ruim voldoende mogelijkheden voor culinair genot.

Wilt u een ballonvaart maken in een luchtballon tijdens het

Parkstad Ballon Festival 2018?

De tochtjes in een ballon zijn niet gratis; kaartjes kunnen op de dag zelf voor de gereduceerd tarief worden gekocht. De prijs voor volwassenen is € 150,- en voor kinderen van 6-12 jaar is € 100,-.. Wilt u vooraf alvast een ticket kopen voor een ballonvaart, neem dan contact op met 0031 (0)6 55 11 14 44 of mail naar

info@parkstadballonfestival.nl.

De organisatie is in handen van de Stichting Parkstad Ballon Festival.  Meer informatie op www.parkstadballonfestival.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto®ParkstadActueel/Tom de Cock

Geef een reactie