Voor de eerste serieuze wedstrijd moest de Strijbosch-vrouwen naar het verre Heerlen. Bekkerveld is een eersteklasser en het team is vorig jaar achtste is geworden in deze klasse. Deze wedstrijd was uiteindelijk geen probleem voor onze dames en het eindigde met een nette 0-1.

In de eerste helft gingen de teams redelijk gelijk op. Bekkerveld speelde ietwat optimistisch met lange ballen op de voorhoede, daar waar Prinses Irene wat zoekend was. De intenties waren er zeker voor de Strijbosch-dames, maar de uiteindelijke uitvoer was niet altijd even gelukkig. De terechte ruststand was dan ook 0-0.
Nadat trainer Alex Sangoer in de rust de bekende punten op de i had gezet en drie wissels had toegepast liep het allemaal iets beter de tweede helft. De organisatie stond beter en er zaten weer wat automatismen en combinaties in. Hoewel Bekkerveld goed mee deed, was de voorsprong op dat moment toch wel logisch. Na wat kansen via Sharron en Elien werd de wedstrijd uiteindelijk door een scrimmage, die door Nicole uiteindelijk afgemaakt werd, op slot gegooid.