Hoofdmenu

Stoppen we samen!

De vijfde editie van Stoptober komt eraan. Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk, want na een periode van 28 dagen niet roken, is de kans 5x groter dat je blijvend stopt met roken.

Dankzij de positieve aanpak, de gratis Stoptober-app en de steun van stoppers onderling, hebben de afgelopen vier jaar al meer dan 150.000 mensenmeegedaan aan Stoptober.

De afgelopen jaren hebben duidelijk gemaakt dat het geheim van Stoptober zit in de positieve aanpak, de gezamenlijkheid en de steun die Stoptober te bieden heeft. Bovendien is een periode van 28 dagen goed te overzien. Wie eenmaal door die lastige eerste fase heen is, heeft na 28 dagen vijf keer meer kans om blijvend te stoppen met roken. Er is ook brede ondersteuning na de 28 dagen.

Rokers die willen meedoen met Stoptober kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via www.stoptober.nl

 

Foto®Parkstadactueel/ Lucho Carreno