In wederom een bekerwedstrijd tegen de vrouwen van OVCS  hebben onze vrouwen zichzelf niet beloond.In de eerste 20 minuten zag het er niet naar uit dat er voor Schaesberg veel te halen viel en het leek op een kopie van de uitwedstrijd van vorig seizoen te worden.
OVCS speelde in hoog tempo en vond steeds wel een vrije medespeelster. Maar kansen leverden dit niet op. Sterker nog, OVCS creëerde over de hele wedstrijd gezien slechts 1 kans. Ergens in de tweede helft.
Maar naar mate de eerste helft vorderde kreeg Schaesberg de organisatie steeds beter voor elkaar en kwam men beter  in de wedstrijd.  Grote kansen waren er niet maar enkele afstandsschoten kwamen toch steeds dichterbij het doel.  Vooral de goede onderling samenwerking tussen de dames zorgde ervoor dat OVCS steeds minder grip kreeg.
En dan is het altijd zuur dat juist op dergelijke momenten een onnodig tegendoelpunt valt. Wederom uit een hoekschop kopte OVCS binnen. 1-0.  Op dat moment wel  verdiend op basis van overwicht.
Na rust was de wedstrijd helemaal in evenwicht en was Schaesberg de ietwat bovenliggende partij.
Men creëerde enkele zeer goede kansen. Zo was er een prachtige aanval over rechts en was het Sylvana die een prima voorzet gaf op Melanie die de bal ineens uit de lucht nam maar helaas verdween de bal aan de verkeerde kant van de paal. Niet veel later legde Yaelle een doeltrap achter de verdediging van OVCS neer en opnieuw was Melanie weg.  Maar haar hoek om af te werken was misschien niet helemaal goed want opnieuw ging de bal langs de verkeerde kant van de paal. Schaesberg bleef er in geloven en bleef strijden voor een verdiende gelijkmaker.
Maar deze kwam er helaas niet. Jammer, maar opnieuw bewees de ploeg dat er nog steeds veel progressie in de ploeg zit.