Hoofdmenu

Arie Vuyk speelt ALTIJD PRIJS Cultuurhuis Heerlen presenteert Cabaret  

Zaterdag  15 September

/ 20.30 uur / €9.- 

BESTEL TICKETS

Je kwam gratis ter wereld maar bent hier niet voor niets.
Voor wat dan wel? Arie Vuyk legt het aan u uit. Toen hij even niets te doen had keek hij voorbij leven en dood en kwam terug met een koffer vol conferences, typetjes, liedjes en onzin. Bijvoorbeeld: Als je zuinigheid niet koopt, dan kost dat geld.Neem een snelle trendwatcher, de betrouwbare Enkhuizer Almanak, een hippe opiniemaker, voeg daarbij een scheut hooggevoeligheid en je krijgt Arie Vuyk, die voor u de balans opmaakt, de voorraad telt en kijkt hoeveel er nog over is. Arie ontspant, ontroert, inspireert, verwonderd en verbaasd. En hij heeft een hekel aan verkooppraatjes.Wie niet diep kan vallen heeft het hoogste bereikt. In ALTIJD PRIJS gaat het cabaret dieper dan ooit. Gaat u mee?

Uit de pers:
‘De lach kan niet uitblijven. Ook aan durf mankeert het Vuyk niet.’ – Friesch Dagblad

‘Oudejaarsconference van Arie Vuyk smaakt naar meer.’ – IJssel en Lekstreek

‘Een blijvertje in cabaretland.’ – GLANS Magazine

‘Een evenwichtige voorstelling, gebracht door een onbevreesd artiest.’ – Algemeen Dagblad

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl(Volgend nieuwsbericht) »