Hoofdmenu

Jeugdtheaterschool Landgraaf zoek jong talent

Jeugdtheater zoekt jong talent

 

Ben je dol op toneelspelen en wil je er alles over leren? Dan ben je bij de Jeugdtheaterschool Landgraaf op je plek. Van Sneeuwwitje tot Fame tot Romeo en Julia, van improvisatie-theater tot musical tot teksttheater, alles is mogelijk in Theater Landgraaf.

 

De Jeugdtheaterschool start eind september (vanaf maandag 24 sept) met de eerste lessen en repetities. Wil je een proefles volgen? Dat kan! Meld je aan via info@theaterlandgraaf.nl

Jeugdtheater Landgraaf heeft 9 lesgroepen ingedeeld naar leeftijd én interesse (drama óf musical).

Op de website www.jeugdtheaterlandgraaf.nl kun je zien welke groepen er zijn en op welke dag er les wordt gegeven.

Drama en Theatermaken Voor de creatieve geesten onder ons zijn er natuurlijk de dramalesgroepen. Naast leren toneelspelen staat daar ook improviseren en ‘theater maken’ op het programma.

Vanaf 6 t/m 23 jaar kan men terecht in de diverse toneellesgroepen.

Musicals. Tieners en Jongeren die dol zijn op zingen, dansen én acteren komen ook volop aan hun trekken in het mooie theatertje in Ubach over Worms. In de musical-groepen krijgen de cursisten les van een drama-docente én een zangdocente én een dansdocente.

In de Basis-Musical-Lesklas leren de tieners (10 t/m 12 jaar) spelenderwijs de kneepjes van het musical-vak.  Net als alle andere lesklassen laten zij in januari en juni tijdens de presentaties zien waar zij tijdens de lessen mee aan de slag zijn gegaan.

Voor jongeren vanaf 12 t/m 15 jaar is er de musical A-productiegroep. Dit jaar gaan ze een voorstelling maken, die geïnspireerd is op ‘Erik en het kleine insectenboek’ (Godfried Bomans) en ‘de reuzenperzik’ (Roald Dahl). Het wordt een humoristische voorstelling, met bijzondere kostuums en decors.

Voor jongeren vanaf 15 t/m 23 jaar is er de musical B-productiegroep. Zij gaan dit jaar werken aan een voorstelling die losjes gebaseerd is op de musical FAME.

Kortom, Jeugdtheater Landgraaf is van alle markten thuis. Veelzijdig in haar aanbod én opleiding. Heb je interesse? Wil je een proefles volgen? Stuur dan een mail naar info@theaterlandgraaf.nl of bel: 045-5310929 (Mira Beckers, ma t/m vr 10-12 uur).

Foto’s Jeugdtheaterschool Landgraaf

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »