Hoofdmenu

Mooie fietstocht langs heringerichte Rode Beek.

 

De vrijwilligers van het Ridder Hoen Park in Hoensbroek, organiseren op zaterdagmiddag 15 september 2018, een mooie fietstocht langs de heringerichte Rode Beek tussen Brunssum en Schinveld. De fietstocht (onder leiding van een ervaren gids) zal vertrekken vanuit het Ridder Hoen Park (langs Caumerbeek) en gaat door de Brunssummerheide tot aan de Rode Beek. Via het Schutterspark in Brunssum, fietsen rustig we verder richting Schinveld. Vanaf Schinveld fietsen we vervolgens richting Jabeek en Merkelbeek om vervolgens langzaam terug te fietsen richting het Ridder Hoen Park in Hoensbroek. Het moge duidelijk zijn, dat de beken tijdens deze fietstocht in de belangstelling staan.

De fietstocht is ongeveer 30 km lang en we houden rekening met ongeoefende fietsers. Mocht het nodig zijn, dan kan er in Schinveld een extra pauze worden ingelast.

De fietstocht vertrekt zoals aangegeven vanuit het Ridder Hoen Park in Hoensbroek gelegen aan de Kasteel Hoensbroeklaan. De vertrektijd is: 13.00 uur. Rond de klok van 16.00 uur zullen we terug zijn in het Ridder Hoen Park, waar we gezellig afsluiten met een lekkere kop koffie of thee.

Bent U een natuurgenieter en houdt U van een mooie en ontspannen fietstocht door het Zuid Limburgs landschap, zorg dan dat U op zaterdag 15 september om uiterlijk 13.00 uur aanwezig in het Ridder Hoen Park te Hoensbroek.

Deelname aan deze fietstocht is geheel GRATIS evenals de koffie en of thee na afloop van de fietstocht. Consumpties tijdens de fietstocht of op de eventuele rustplaats zijn voor eigen rekening.

Wilt U verder op de hoogte blijven van de activiteiten binnen het Ridder Hoen Park, kijk dan op de facebookpagina van het Ridder Hoen Park of op onze website. (www.ridderhoenpark.nl)

 Foto®Parkstadactueel/ Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)