Hoofdmenu

Open dag SCHUNCK zondag 16 september met Jick Munro

SCHUNCK gooit de deuren open, SCHUNCK gaat het plein op! We laten zien en horen wat we te bieden hebben in onze bibliotheek, in onze muziek- en dansschool en in ons museum. Zowel binnen als buiten: in het Glaspaleis, op het Pancratiusplein, in de Pancratiuskerk en op het Schelmenhofje. Een open dag vol dans en muziek, met rondleidingen door onze exposities, met workshops, discussies, taalspellen, filmvoorstellingen en nog veel meer, op zondag 16 september tussen 12 en 17 uur.

 

Luister, kijk of doe mee! Je kunt actief deelnemen aan diverse activiteiten en je kunt passief genieten van muziek- en dansoptredens, literatuur, kunst en cultuur. Niks moet, alles mag. Gewoon kijken en luisteren kan dus ook. Het gevarieerde programma is gericht op alle leeftijden. Onze open dag is daarom bij uitstek geschikt als familie-uitstapje!

Wat je niet mag missen: vooruitlopend op onze expositie Basquiat, The Artist and His New York Scene (2 feb t/m 2 jun 2019) vertonen wij tijdens de Open Dag doorlopend de film The Radiant Child over het leven van Basquiat. Eveneens is er doorlopend de workshop ‘Basquiat in Beweging’, een experiment voor ouders en kinderen.

Ter afsluiting van onze open dag treedt (van 17.00 tot 19.00 uur) op het Pancratiusplein Jick Munro & the Amazing Laserbeams op, de Maastrichtse ‘rock & folkband’ met ook veel country, blues en Tex-Mex, winnaar van de Nu of Nooit-bandcompetitie van 2015.

 

Bekijk het volledige programma op  schunck.nl/agenda/opendag2018

 

Foto®Parkstadactueel/ Lucho Carreno