Hoofdmenu

Het 2-wekelijks journaal houdt Parkstad op de hoogte over IBA Heerlen

Blijf up-to-date met IBA Actueel

IBA Actueel is een tv-journaal dat de bewoners van Parkstad met korte bijdragen op de hoogte houdt over IBA. De dertiende aflevering van IBA actueel is vanaf 19 september te zien bij Streekomroep LOO TV, Omroep Nuth en Omroep Landgraaf. Uiteraard wordt het journaal ook uitgezonden op de sociale mediakanalen van IBA.

Sport en cultuur in Parkstad In Aflevering 13 van IBA Actueel kijken we vooruit naar de Publieksmanifestatie Buitenring die 30 september plaatsvindt. Presentatrice Nira Kakerissa bereidt zich, samen met een groep hardlopers, voor op de IBA Leisure Run die tijdens de Publieksmanifestatie wordt gehouden.

Samen met Bas Schoonderwoerd, directeur en hoofdprogrammeur van de Parkstad Limburg Theaters, bezoeken wij de “Schat van Simpelveld” in het Loretoklooster in Simpelveld. “Parkstad Limburg is een schatkamer rijker”, aldus Bas Schoonderwoerd.

Benieuwd naar welke IBA-projecten nog meer voorbij zullen komen in IBA Actueel. Volg IBA Actueel via de Streekomroep LOO TV, Omroep Nuth of Omroep Landgraaf of online op de sociale mediakanalen van IBA en ontdek de toekomst van Parkstad.

Foto:©Parkstad Actueel / Tom de Cock