Bekerwedstrijd Weltania Vr1 – Bsv Limburgia Vr1   0-1

 

 

Gisteren stond de bekerwedstrijd tegen weltania op het programma, normaal gesproken een wedstrijd wat veel spektakel bied. Bsv limburgia had haar eerste wedstrijd gewonnen met 4-1 van wdz, en weltania had verloren met 5-1 van wdz. Het zou dus betekenen dat een gelijkspel voldoende zou zijn om de volgende ronde te behalen.

We hadden ons voorbereid dat weltania weer met heel veel geroutineerde speelsters op het veld zou staan, maar tot onze verbazing waren ze sterk verjongd. Bsv limburgia begon de wedstrijd zwaar gehavend aangezien nog dames blessures hebben, vakantie of moesten werken. Het werd een wedstrijd van veel fouten van beide kanten, maar van fouten kan je weer leren zeggen we dan maar.

Uiteindelijk zou een eigen goal de wedstrijd beslissen, een fantastische aktie en voorzet vanaf rechts  werd ongelukkig in eigen doel gewerkt door een speelster van Weltania. Deze stand zou niet meer veranderen en dat zou betekenen dat de dames van Bsv Limburgia terecht door zijn naar de volgende ronde. Met spanning wachten we af op de loting.

 

Tekst Jamy Schoenmakers/Bsv Limburgia Dames 1

Foto’s®Parkstadactueel/ Lucho Carreno  voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie