Hoofdmenu

Harmonie st. caecilia weer op bezoek bij verschillende scholen in Hoensbroek

Afgelopen week was de harmonie weer bij verschillende scholen in Hoensbroek op bezoek. Daar hebben we de leerlingen uitleg gegeven over de harmonie en de verschillende mogelijkheden om muziek bij ons te komen maken.

Zit je in groep 4 of 5? Dan kun je beginnen met blokfluitles bij de harmonie! De kosten zijn € 5 per maand maar je moet wel zelf de blokfluit kopen. Die kost ongeveer € 9. De harmonie zorgt verder voor een lerares, Marie-Josée Aarts en het lesmateriaal. Met de blokfluitlessen op zak kun je later ook andere instrumenten leren bespelen.

Zit je in groep 6, 7 of 8? Dan kun je direct starten op een instrument. De harmonie heeft zowel slagwerk- als blaasinstrumenten. Kies je hiervoor dan betaal je € 28 per maand voor muzieklessen bij de muziekschool, de contributie van de harmonie én je krijgt het instrument van de harmonie in bruikleen. Je hoeft het dus niet zelf aan te schaffen!

Aanmelden? Dat kan natuurlijk meteen. Maar je mag ook nog even nadenken. Stuur een persoonlijk bericht naar de harmonie met daarin je naam, leeftijd en het instrument dat je wil bespelen. Dat mag ook in een email naar j.gielen@home.nl. Heb je vragen? Dan kun je die ook via die 2 kanalen stellen.

Kijkje nemen? Dat kan tijdens de repetitie van het jeugdorkest. Wij repeteren iedere vrijdag van 18:30 – 20:00 uur in de muziekschool aan de Buttingstraat in Hoensbroek.

Foto’s en tekst Harmonie st. caecilia Hoensbroek