Afgelopen zondag stond de wedstrijd in de beker tussen Bekkerveld en Wilhelmina uit Weert op het programma.
De blauwwitte zebra’s onder leiding van Cooky Voorn moesten minimaal 1 punt behalen voor het bereiken van de volgende ronde. Een nederlaag zou uitschakeling betekenen. Nadat de mannen een gezamenlijk ontbijt hadden genuttigd werd er om 14.30u afgetrapt.

Bekkerveld begon matig en Wilhelmina was feller en elke 2e bal was voor de groenhemden uit Weert. Echte kansen leverde dit niet op. Een vrije trap van Marvin Breemer ging helaas via de lat over het doel. Na een half uur spelen kwam Bekkerveld op voorsprong een dieptepass van Joris de Kleijn werd keurig verlengd door Marvin Breemer, hij zette Demsey Dowson helemaal vrij voor de doelman, Demsey bleef koel en rondde prima af. Wilhelmina bleef echter goed voetballen en een mooie aanval werd knap gekeerd door doelman Rik Klyn van Bekkerveld. Na 45 minuten vond scheidsrechter Bos het tijd voor het rustsignaal.

In de tweede helft was Bekkerveld beter en waren de 2e ballen voor de mannen van Cooky Voorn. Wederom eindigde een mooie vrije trap van Marvin Breemer op de kruising, dit verdiende absoluut meer.
Na 80 minuten werd een counter prima uitgespeeld de ingevallen Sil Lardinois ging alleen op de doelman af, hij bleef koelbloedig en legde de bal klaar voor de geheel vrijstaande Marvin hij maakte de beslissende 2-0.

Na 90 minuten floot de leidsman voor het laatst, en plaatste Bekkerveld zich voor de 1e knock out ronde. De loting hiervoor volgt op een later tijdstip.

Komende zondag begint de competitie, om 14.30u wordt er in en tegen Venray afgetrapt.