Stan Peters brengt een avondvullend in Cultuurhuis in Heerlen

Vrijdag 21 september

20.15 uur / €10.- 

BESTEL TICKETS

Stan Peters brengt een avondvullend in Cultuurhuis in Heerlen! Deze avond zal hij liedjes zingen van zowel vorige albums, maar ook nieuw werk.

Stan Peters bracht vier jaar geleden zijn eerste cd uit en is inmiddels meerdere singles en cd’s verder. Liedjes van ‘Allerlei’, de cd die onlangs verscheen, mogen natuurlijk niet ontbreken. Ook dit voorjaar zal Stan een aantal nieuwe nummers aan zijn repertoire toevoegen, waaronder zomerse liedjes, meezingers en schlager!

Op YouTube is Stan o.a. te zien met: ‘Hartedeef’, een heerlijk zomers nummer met een romantische clip, of met ‘Vrung’, het duet over de bijzondere vriendschap met Jack Vinders.

De meeste mensen kennen Stan als een veelzijdige, vrolijke zanger of als cabaretier. Als cabaretier is hij regelmatig te zien als Maria Prumpeler, Stans alter-ego. Samen met Clara Zoerbier, het alter-ego van Jack, hebben zij menige theatervoorstellingen tot een groot succes weten te brengen. Uiteraard mogen zowel Jack als Clara & Maria niet ontbreken tijdens deze nieuwe uitdaging!

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Foto Cultuurhuis Heerlen

 

 

Geef een reactie