UOW ’02 na grote overwinning door naar de 2e Bekerronde!!

Bekerwedstrijd UOW ’02 – Rimburg 10 –1 (7-0)

Deze eerder uitgestelde bekerwedstrijd werd gisteravond  tegen een gehavend Rimburg ingehaald. Rimburg miste door blessures, vakantie en echte Ajax fans een aantal basisspelers en dat was teveel van het goede. De UOW ’02 trainers Wim Zagar en Kenneth Wetzels konden met een bijna  complete selectie aan de wedstrijd starten, alleen verdediger Joep Weijers ontbrak vandaag.

UOW ’02 startte wel met enkele  wijzigingen in het team en kwam voortvarend uit de startblokken. De eerste goede aanval in de 3e minuut eindigde bij Patrick Maenen  en die benutte dit buitenkansje meteen 1-0. Even later was het Tom Dautzenberg, die met een  harde schuiver van 20 meter in de lange hoek de 2-0 voor zijn rekening nam. De rest van de 1e helft vond hoofdzakelijk op de helft van Rimburg plaats en het was aan goed keeperswerk van de jeugdige Justin Janssen te danken, dat de score niet voor de rust al in dubbele cijfers  werd uitgedrukt. Michel Briels scoorde met een strakke knal de 3-0 en even later was er een aanval uit het boekje, waar de jeugdige Pim Theunissen de bal breed legde op de goed meegelopen Edwin van Els 4-0.  Het was Pim zelf, die zowel de 5-0 als de 6-0 voor zijn rekening nam uit prima passes van Michel Briels en Tom Dautzenberg en vlak voor de pauze bepaalde Patrick Maenen de ruststand op 7-0.

Meteen na de rust was het Rimburg, dat na een goede assist van Jamie Scheeren, in de 46e minuut de eretreffer voor Rimburg liet aantekenen. UOW ’02 nam daarna weer het heft in de handen en het was Rob Schneider die middels een vrije trap van 20 meter “ a la Messi” de 8-1 over de muur toverde. De 9-1 door Edwin van Els na weer een goede assist van Michel Briels en de 10-1 uit een kopbal van Pim Theunissen waren nog goed voor de statistieken.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen eindigt vrijdag 21 september en zondag gaat het  om het “eggie” en gaan de punten tellen. De periode van “knippen en plakken”  is dan voorbij en de trainers zullen dan de juiste mensen op de juiste plek hebben moeten staan om de start van de competitie tegen het fysiek sterke Centrum Boys tot een succesvol einde te brengen.

Wij wensen dit sterk verjongde, maar talentvolle  UOW ‘02 team en de staf voor zondag veel succes toe!!!!!